AB Advocaten
hoofdfoto-mediation@2x

Advocaat in Wijchen en omgeving gezocht?

Bent u in een juridisch conflict terecht gekomen of heeft u om een andere reden professionele juridische bijstand nodig? Bent u daarom op zoek naar een advocaat in Wijchen of omstreken? Maak kennis met AB Advocaten! Wij zijn een advocatenkantoor met specialismen op het gebied van familie- en erfrecht.

Als advocaat nabij Wijchen kunnen we u onder meer helpen met het afwikkelen van zaken rondom een erfenis en kunnen we echtscheidingen soepeler laten verlopen. Bij echtscheidingen kunnen we ook als mediator optreden. Het inschakelen van een mediator kan in dergelijke gevallen soms een betere oplossing zijn dan de bijstand van een advocaat nabij Wijchen inhuren.

Meer weten over wat we als advocaat nabij Wijchen voor u kunnen betekenen? Neem dan direct eens contact met ons op!

Wij zijn betrokken bij onze cliënten in een vaak beladen en onzekere periode van het leven, ieder met een eigen aanpak, maar allemaal zo adequaat en efficiënt mogelijk en naar de menselijke maat werkend.

Juridische expertise van een advocaat nabij Wijchen

Wij hebben gespecialiseerde erfrecht en familierecht advocaten nabij Wijchen in dienst. Ook kunnen zij als mediator optreden. Bij onze dienstverlening kunt u onder meer denken aan de volgende zaken:

 • Scheidingsmediation/onderhandelingen;
 • Procederen bij echtscheidingszaken;
 • Boedelverdeling;
 • Alimentatie;
 • Gezag, voogdij over de kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan;
 • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten) ;
 • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding;
 • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding;
 • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding;
 • Kwesties rondom een nalatenschap;
 • Aanvaarden van een erfenis;
 • Testament.

Een betrokken echtscheidingsadvocaat

Het is ook mogelijk om AB Advocaten in te schakelen voor een echtscheidingsadvocaat te Wijchen. Een emotioneel beladen periode als een scheiding vraagt zorgvuldige en oplossingsgerichte aanpak. Onze advocaten begrijpen naast het juridische aspect ook de emotionele kant die bij de scheidingsprocedure komt kijken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek van uiterlijk een half uur kunt u kosteloos uw situatie bespreken. Wij beoordelen dan bij welke dienstverlening u het meeste baat heeft.

Met kennis van zaken zowel op het juridische als op het emotionele vlak kunnen wij probleemsituaties adequaat analyseren en oplossen.

Meer dan 85 jaar ervaring

Van AB Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Nijmegen. Ook hebben wij vestigingen in Zutphen en Groenlo. Ons advocatenkantoor beschikt gezamenlijk over meer dan 85 jaar aan ervaring in het verlenen van professionele juridische bijstand bij familierechtelijke kwesties.

Als advocaat nabij Wijchen kiezen we voor een persoonlijke aanpak voor al onze cliënten. Familiezaken, met name echtscheidingen, zijn emotioneel beladen zaken en onzekere periodes in iemands leven. Een advocaten nabij Wijchen van ons advocatenkantoor is betrokken en gaat adequaat en efficiënt te werk om het maximaal haalbare resultaat voor u te bewerkstelligen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wilt u een advocaat nabij Wijchen van AB Advocaten inschakelen, of heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 024 – 365 16 60, per e-mail en middels het contactformulier.

Ook kunt u een ‘bel mij terug’-verzoek achterlaten, u hoort dan zo spoedig als mogelijk van ons. Graag plannen we een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek, van uiterlijk een half uur, kunnen we uw zaak bespreken en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kennismakingsgesprek kost u niets en verplicht u ook tot niets!