AB Advocaten
hoofdfoto-mediation@2x

Advocatenkantoor in Nijmegen | Deskundig en betrokken

Bent u op zoek naar een deskundig en betrokken advocatenkantoor in Nijmegen? AB Advocaten staat voor u klaar. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht.

Wij helpen u graag met diverse familierechtelijke zaken. Hierbij kunt u denken aan het ontbinden van een geregistreerd partnerschap, het opstellen van een ouderschapsplan of het afhandelen van een echtscheiding.

Een oplossingsgericht advocatenkantoor in Nijmegen

Onze advocaten en mediators advocaten hebben niet alleen veel juridische kennis en ervaring opgedaan, ze staan ook bekend om hun oplossingsgerichte, efficiënte en persoonlijke aanpak. Een scheiding is al zwaar genoeg. Daarom is het fijn als een advocaat u begrijpt en naar uw wensen luistert.

Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met een van de advocaten (maximaal een halfuur gratis). Tijdens dit vrijblijvende gesprek wordt uw huidige situatie besproken en worden de verschillende manieren van scheiden doorgenomen.

Welke manier van scheiden past bij u?

Wij vinden het erg belangrijk om een manier van scheiden te vinden die bij u past. Hierbij kunt u denken aan: Een echtscheiding waarbij u ieder een eigen advocaat heeft. Hierbij bepaalt u samen met uw advocaat een strategie.

De tweede optie is een tussenvorm van het klassiek onderhandelen/procederen en scheidingsmediation. Dit wordt ook wel collaborative divorce of overlegscheiding genoemd.

De derde optie is scheidingsmediation. Hierbij gaat u samen met een advocaat – scheidingsmediator en uw (ex)partner in overleg om de gevolgen van de scheiding te bespreken. Omdat er gekeken wordt naar de wensen van beide partijen, levert dit vaak op de lange termijn meer tevredenheid op. Ook verloopt het proces vaak sneller en liggen de kosten een stuk lager dan wanneer u ervoor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of zou u graag meer informatie willen over ons advocatenkantoor in Nijmegen? Neem dan gerust contact op door te bellen of het online contactformulier in te vullen. Wij geven u daarna graag advies over de verschillende mogelijkheden.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.