AB Advocaten
hoofdfoto-scheiding-ondernemer

echtscheiding en ondernemer

Als u als ondernemer gaat scheiden vergt dat specifieke kennis. Het voortbestaan van de onderneming is van groot belang. AB advocaten heeft veel ervaring in het begeleiden van scheidingen waarbij een onderneming betrokken is.

Veel voorkomende vragen bij ondernemers zijn: Moet de waarde van de onderneming verdeeld of verrekend worden en hoe gaat dat in zijn werk? Welk deel van het resultaat wordt in de alimentatieberekening betrokken? Wat zijn de gevolgen voor het pensioen?

Professionele begeleiding Bij AB advocaten hebben wij veel ervaring met dit soort zaken. We zetten alles op alles om te voorkomen dat uw bedrijf door de scheiding averij oploopt. We kunnen daarbij niet alleen bogen op onze eigen ervaring, maar ook op die van ons uitgebreide netwerk van fiscalisten, accountants, pensioendeskundigen en notarissen. En als het nodig is, overleggen we natuurlijk met uw eigen accountant of belastingadviseur.

Wij treden niet alleen op voor ondernemers, maar ook voor de (toekomstig) ex-partner van de ondernemer. De partner die niet bij het bedrijf betrokken is kent daardoor waarschijnlijk lang niet alle ins en outs van het bedrijf. We zijn er dan voor om, eventueel met een andere professional, deze kennisachterstand weg te werken.