Echtscheiding

Eén op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. Gaat het om een samengesteld gezin dan loopt het percentage op naar 60 %. Een echtscheiding heeft een enorme impact op het leven van mensen.

Juist in dit rechtsgebied moet een advocaat meer in huis hebben dan juridische kennis alleen.  De advocaten van Van Arkel & van den Boom hebben een zeer ruime ervaring zowel in scheidingsmediation en onderhandelen als in procederen bij echtscheidingszaken. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van en adviseren over boedelverdeling, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden met vennootschappelijke aspecten, ontbinding van een VOF, uittreding uit een maatschap en de positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding. Zo nodig werken zij daarbij nauw samen met fiscalisten of financieel specialisten uit hun netwerk of met uw eigen accountant of belastingadviseur. Ook kunt u bij Van Arkel & van den Boom terecht voor collaborative divorce.

In een persoonlijk gesprek met één van onze advocaten kunt u bepalen welke manier van scheiden het beste bij u en uw situatie past.

Neem direct contact op
Bel direct!