AB Advocaten
hoofdfoto-kinderen

kinderen

Als je vader en moeder uit elkaar gaan, is dat heel verdrietig. Ze hebben je vast en zeker verteld dat ze allebei heel veel van je houden. En dat het niet aan jou ligt. Dat is ook zo. Maar toch. Je zou het liefst willen dat alles weer was als vroeger.

Maar dat kan niet meer. En intussen komen er veel vragen op je af. Waar ga je wonen? Moet je naar een andere school? Gaan je ouders moeilijk doen over bij wie je in het weekeinde mag zijn? Kun jij zorgen dat je vader en moeder minder ruzie gaan maken? En hoe dan?

Villa Pinedo Je wilt er natuurlijk het beste van maken. Maar waar moet je beginnen? Misschien kan iemand je wel tips geven over wat je kunt doen. Je hebt vast wel vrienden met gescheiden ouders. Of een leraar die je vertrouwt. Vraag maar eens hoe zij het zouden aanpakken. Je kunt ook kijken op de website van Villa Pinedo (www.villapinedo.nl). Dat is dé plek voor kinderen van gescheiden ouders. Je vindt er antwoord op al je vragen. Er is ook hulp als je wilt. En er zijn een heleboel filmpjes en brieven van kinderen met gescheiden ouders. Want echt, je staat niet alleen.