AB Advocaten
ab-reviews

Reviews Ellen

"Ik vond jouw ondersteuning in het mediationtraject, betrouwbaar, transparant en prettig. Dit hielp mij enorm in situatie."

"Ik heb een redelijk moeilijk echtscheidingsproces achter de rug en dat buiten het feit dat ik scheiden überhaupt als een enorm life event heb ervaren. Ellen van den Boom heeft als mijn advocaat altijd oog gehad voor de voortgang van het proces zonder mijn belangen daarbij uit het oog te verliezen. Ik voelde me erg ondersteund in deze procedure waarbij zij ook bleef proberen om boven het gebeuren te staan en er door overleg uit te komen. Uiteindelijk is er een evenwichtige en voor beide partijen acceptabele oplossing tot stand gekomen."

"De ondersteuning die ik van Ellen van den Boom heb ontvangen tijdens mijn echtscheiding heb ik als zeer prettig ervaren. Naast haar vakkundig advies vond ik Ellen betrouwbaar, reageerde zij snel op mails en was ze doortastend. Maar het belangrijkste vond ik dat ze me altijd het gevoel gaf dat de zon voor mij weer zou gaan schijnen als ik de hoop en vertrouwen in een goede afloop dreigde te verliezen. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor."