AB Advocaten
ab-reviews

Reviews Gonnie

"Ik wil graag even kwijt dat ik in de slepende erfrechtmalaise geweldig ben geholpen door Gonnie, zeer empathisch, adviezen die er toe doen en kundig in haar optreden richting de rechtbank. Absolute aanrader. Nogmaals dank Gonnie."

"Tijdens mijn jarenlange strijd als gevolg van een echtscheiding ben ik empathisch bijgestaan door Gonnie. Dat we uiteindelijk aan het langste eind hebben getrokken is een beloning voor inzet, vertrouwen en vasthoudendheid. Dank daarvoor."

"Ik heb Gonnie mogen ervaren als een vakinhoudelijk zeer ervaren steun in de rug in de moeilijke tijd die ik mee heb gemaakt tijdens het scheidingsproces. Met oog voor het persoonlijke welbevinden en met een heldere kijk op iedere situatie die er ontstond, gecombineerd met de nodige juridische (en zakelijke) nuanceringen, heeft zij mij uitstekend ondersteund en uiteindelijk geholpen om tot een voor alle partijen aanvaardbare oplossing te komen."

"Gonnie Spee heeft integer, oprecht en deskundig gewerkt om de door mij gewenste naamsverandering tot stand te brengen. Zij was heel betrokken bij mijn zaak. Ik ben haar daarvoor zeer erkentelijk. Het betekent veel voor mij."

"Dankbaar voor de begeleiding die Gonnie heeft geboden bij het uiteengaan. Kundig, helder, vlot en op maat. Ook heb ik het menselijke contact erg gewaardeerd. Het was prettig om met haar te werken in deze uitdagende periode."