AB Advocaten
ab-reviews

Reviews Janneke

"Janneke, bedankt voor je zorgvuldige begeleiding bij de scheiding. Ik heb erg veel respect voor de manier waarop je met de situatie en emoties aan onze kant om bent gaan. Je hebt de scheiding en de gehele afhandeling soepel en eerlijk laten verlopen. Niets dan lof voor je begeleiding bij dit traject."

"Janneke Kalk is een goede mediator. In aanvang geeft ze duidelijk aan dat zij transparant en onpartijdig werkt. Na afloop van ons traject is gebleken dat ze daar voor 100% aan heeft voldaan. Haar verslagen zijn geheel conform de besprekingen waaruit blijkt dat ze heel goed kan luisteren en de essentie van de situaties zonder ruis weergeeft. Ze is bovendien empathisch wat in een mediationtraject mijns inziens erg belangrijk is. Haar empathie heeft haar professionaliteit geen enkele keer in de weg gestaan. Ze kan goed doseren en tijdig en goed schakelen. Janneke vind ik, samenvattend, een echte aanrader."

"Janneke heeft mij als advocaat bijgestaan in een langlopende echtscheidingsprocedure. Uiteindelijk hebben we de zaken geregeld en hoefde de rechter geen knopen door te hakken. Haar rust, heldere visie en uitleg hebben er mede voor gezorgd dat dit is gelukt. Nogmaals bedankt Janneke."

"Beste Janneke, namens ons bedankt voor het wederzijds vertrouwen en begrip. Jouw luisterend oor, de kalmte, maar ook de duidelijkheid van jouw zijde zonder partij te trekken, hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn blij dat ondanks de moeilijke stap welke wij genomen hebben, dit zo snel en soepel verlopen is."