AB Advocaten
ab-reviews

Reviews Janneke

"Janneke, bedankt voor je zorgvuldige begeleiding bij de scheiding. Ik heb erg veel respect voor de manier waarop je met de situatie en emoties aan onze kant om bent gaan. Je hebt de scheiding en de gehele afhandeling soepel en eerlijk laten verlopen. Niets dan lof voor je begeleiding bij dit traject."

"Janneke Kalk is een goede mediator. In aanvang geeft ze duidelijk aan dat zij transparant en onpartijdig werkt. Na afloop van ons traject is gebleken dat ze daar voor 100% aan heeft voldaan. Haar verslagen zijn geheel conform de besprekingen waaruit blijkt dat ze heel goed kan luisteren en de essentie van de situaties zonder ruis weergeeft. Ze is bovendien empathisch wat in een mediationtraject mijns inziens erg belangrijk is. Haar empathie heeft haar professionaliteit geen enkele keer in de weg gestaan. Ze kan goed doseren en tijdig en goed schakelen. Janneke vind ik, samenvattend, een echte aanrader."

"Janneke heeft mij als advocaat bijgestaan in een langlopende echtscheidingsprocedure. Uiteindelijk hebben we de zaken geregeld en hoefde de rechter geen knopen door te hakken. Haar rust, heldere visie en uitleg hebben er mede voor gezorgd dat dit is gelukt. Nogmaals bedankt Janneke."

"Beste Janneke, namens ons bedankt voor het wederzijds vertrouwen en begrip. Jouw luisterend oor, de kalmte, maar ook de duidelijkheid van jouw zijde zonder partij te trekken, hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn blij dat ondanks de moeilijke stap welke wij genomen hebben, dit zo snel en soepel verlopen is."

“Zoek een advocaat die in het belang van je kinderen denkt.” Een waardevol advies van een deskundige. En zo startte ik de samenwerking met mr Janneke Kalk in mijn echtscheidingszaak. Gedurende 10 jaar hebben wij dit uitgangspunt voorop gesteld in verschillende procedures. Ouderverstoting is een verdrietig en complex fenomeen. Samen met Janneke haalde ik alles uit de kast om recht te doen aan de positie van de kinderen en van mij als vader. Waar het contact met de kinderen nog niet hersteld is heb ik wel een goed rechtsgevoel door de uitspraken van de rechtbank. Wij toonden duurzaam samenwonen van mijn ex-partner aan en vorderden onterecht betaalde partneralimentatie terug. Wat was hier voor nodig? Volharding en steun van familie en vrienden. Een ervaren advocaat met heldere geest en kennis van up-to-date jurisprudentie. En - je gelooft het niet - observaties door een betrouwbaar onderzoeksbureau uit het netwerk van Janneke. Dankjewel!"