AB Advocaten

routes

Routebeschrijving kantoor Nijmegen

 

Openbaar vervoer:

Vanuit het Centraal station Nijmegen, loopt u rechtdoor de Van Schaeck Mathonsingel in, via het Keizer Karelplein 3e afslag richting Arnhem, de Oranjesingel op. Na ongeveer 100 meter (voorbij zijstraat Wilhelminasingel) vindt u aan de rechterzijde ons kantoor. Ons kantoor bevindt zich op zo’n 10 minuten wandelen vanaf het station.

Parkeren:

– Parkeerterrein Julianaplein betaald parkeren – 300 meter van ons kantoor.
– Parkeerterrein Wedren betaald parkeren (dagkaart) – 200 meter van ons kantoor.
– Parkeerterrein De Vereeniging betaald parkeren – 100 meter van ons kantoor.
– Parkeerplaatsen Bijleveldsingel betaald parkeren – 80 meter van ons kantoor.
– Parkeerplaatsen ventweg Oranjesingel betaald parkeren – 50 meter van ons kantoor.
– Parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel) betaald parkeren – 500 meter van ons kantoor

Bij het parkeren moet u (met uitzondering van de parkeergarage) vooraf de parkeerkosten bij de parkeerautomaat betalen. U kunt hier betalen met de Chipknip en met PIN. U kunt ook in alle parkeerautomaten met uw Mastercard en Visacard betalen.

 

Routebeschrijving bezoekadres Groenlo

 

Vanuit de richting Eibergen:

Volg de N18 richting Groenlo, sla linksaf naar de Rondweg/de N319, na 750 meter sla rechts af naar de Barkenkamp, vervolg de weg naar de Deken Hooijmansingel, neem na 350 meter de eerste afslag op de rotonde naar de Ruurloseweg, vervolg uw weg naar de Beltrumsestraat.

Vanuit de richting Lichtenvoorde:

Volg de N18 richting Groenlo, bij de afslag Groenlo, volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg naar de Winterswijkseweg/N391 te nemen, sla linksaf, na 1,1 km sla rechts af naar de Barkenkamp, vervolg de weg naar de Deken Hooijmansingel, neem na 350 meter de eerste afslag op de rotonde naar de Ruurloseweg, vervolg uw weg naar de Beltrumsestraat.

Vanuit de richting Ruurlo:

Volg de N319, neem bij de eerste rotonde bij Groenlo de derde afslag, naar de Ruurloseweg, bij de tweede rotonde rechtdoor, vervolg uw weg naar de Beltrumsestraat.

In de binnenstad van Groenlo kunt u 1,5 uur vrij parkeren door middel van een parkeerschijf (blauwe zone).

Vrij parkeren op loopafstand net buiten de binnenstad kan aan de Maliebaan of aan de Wheme (binnen 5 minuten loopafstand).

Routebeschrijving bezoekadres Zutphen

 

Openbaar vervoer:

Het kantoor bevindt zich op 600 m afstand / 9 minuten lopen van het centraal station. Op het stationsplein voor het station loopt u rechts af en volgt de hoofdweg. Deze buigt voor de brug linksaf en gaat over in de IJsselkade.

Parkeren

Direct voor kantoor aan de IJsselkade is ruime (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.