AB Advocaten
hoofdfoto-mediation@2x

Scheidingsadvocaat in Nijmegen met een persoonlijke aanpak

Bent u op zoek naar een goede scheidingsadvocaat in Nijmegen met een persoonlijke aanpak? Dan bent u bij AB Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten en mediators zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben veel ervaring op het gebied van echtscheidingen.

Een betrokken scheidingsadvocaat in Nijmegen

Juist bij een echtscheiding is het prettig als u een advocaat heeft die echt voor u klaarstaat. Naast de juridische kennis die onze advocaten in huis hebben, proberen ze altijd vanuit uw wensen naar een oplossing toe te werken. Deze scheidingsadvocaten in Nijmegen staan dan ook voor een oplossingsgerichte, efficiënte en persoonlijke aanpak.

Om vanuit uw wensen naar een goede oplossing toe te werken, vinden onze advocaten het belangrijk om te bespreken bij welk proces u zich op uw gemak voelt. Wilt u het liefste een scheiding waarbij u en uw (ex)partner allebei een eigen advocaat hebben? Dan bepalen wij samen met u een strategie. Maar we hebben ook scheidingsmediators voor u klaar staan. Hierdoor is het mogelijk om een overlegscheiding of scheidingsmediation in gang te zetten. Het is maar net waar u zich prettig bij voelt.

Wat kan deze scheidingsadvocaat voor u betekenen?

Onze advocaten hebben veel ervaring met echtscheidingen en kunnen u daarom op verschillende gebieden helpen. Zo helpen we bijvoorbeeld niet alleen particulieren in loondienst, maar ook veel ondernemers. Hierdoor kunnen we u onder andere helpen met de volgende zaken:

  • Scheidingsmediation/onderhandelingen
  • Procederen bij echtscheidingszaken
  • Boedelverdeling
  • Alimentatie
  • Gezag en voogdij over de kinderen
  • Opstellen van een ouderschapsplan
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten)
  • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding

Heeft u andere zaken rondom de echtscheiding waar u graag advies of begeleiding bij zou willen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Welke manier van scheiden past bij u? Laat u adviseren

Wilt u graag hulp van een scheidingsadvocaat in Nijmegen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij kunnen u daarna in een persoonlijk gesprek adviseren over de manier van scheiden die het beste bij u past. U kunt een afspraak maken om vrijblijvend (maximaal een half uur kosteloos) kennis te maken met één van onze advocaten.