Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Nijmegen, Zutphen of Groenlo?

Soms komen mensen na jaren getrouwd te zijn geweest erachter dat zij toch niet voor elkaar bestemd zijn. Soms is scheiden dan de enige oplossing. Daar kunnen diverse juridische kwesties bij komen kijken. Bent u in een echtscheiding verwikkeld geraakt en daarom op zoek naar een scheidingsadvocaat in Nijmegen, Zutphen of Groenlo? De advocaten van Van Arkel & Van den Boom Advocaten zijn u graag van dienst. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in kwesties op het gebied van het familie- en erfrecht. Daar vallen echtscheidingen ook onder. Met een ervaren en betrokken echtscheidingsadvocaat aan uw zijde kunnen de juridische aspecten die bij de scheiding komen kijken op een behoorlijke manier worden opgelost. Indien gewenst kunnen we tijdens de scheiding ook als mediator optreden. In sommige gevallen kan werken met een mediator tot een betere uitkomst en afwikkeling van zaken leiden. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Wat kunnen we als scheidingsadvocaat voor u betekenen?

Als advocatenkantoor met een specialisatie in het erfrecht en familierecht kunnen we u met allerlei kwesties bijstaan. Onder de dienstverlening van een scheidingsadvocaat vallen onder meer de volgende zaken:

  • Scheidingsmediation/onderhandelingen;
  • Procederen bij echtscheidingszaken;
  • Boedelverdeling;
  • Alimentatie;
  • Gezag, voogdij over de kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan;
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten) ;
  • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding;
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding;
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding;

Het kan onder omstandigheden bij een scheiding beter zijn om geen juridisch steekspel te spelen, maar gezamenlijk tot een oplossing te komen. Dit kan geschieden onder leiding van een mediatior. Ons kantoor heeft deskundige scheidingsmediators in dienst die u en uw ex-partner naar een mooie mediationovereenkomst kunnen leiden. Dit kan voor een sneller, vriendelijker en goedkoper proces zorgen dat een echtscheidingsprocedure met hulp van een scheidingsadvocaat.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een gesprek van uiterlijk een half uur kan kosteloos uw situatie besproken worden. Wij kunnen dan kijken bij welke gang van zaken u het meeste baat heeft.

Een betrokken en ervaren advocatenkantoor

Van Arkel en Van den Boom Advocaten is een advocatenkantoor met drie vestigingen, te weten in Nijmegen, Zutphen en Groenlo. Wij beschikken gezamenlijk over ruim 85 jaar ervaring in het oplossen van juridische, familierechtelijke kwesties. Als scheidingsadvocaat zijn we betrokken en hanteren we altijd een persoonlijke aanpak. Dat geldt voor iedereen die een cliënt van ons is. We begrijpen zeer goed dat er veel emoties komen kijken bij echtscheidingen en andere familiezaken. Dat zijn heftige en onzekere tijden. Wij zijn er voor u en garanderen u altijd tot adequate en professionele oplossingen te komen voor de juridische geschillen tijdens de echtscheiding. Wij gaan op adequate en efficiënte wijze te werk en halen zo het maximaal haalbare resultaat.

Ja, ik heb een scheidingsadvocaat nodig!

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de omgeving van Nijmegen, Zutphen of Groenlo? Kies dan voor Van Arkel & Van den Boom Advocaten! Voor vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon via 024 – 365 16 60 of door het sturen van een e-mail of een bericht via het contactformulier. Liever dat wij u terugbellen? Laat dan een ‘bel mij terug’-verzoek achter. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen Bel mij terug

We zijn aangesloten bij:Bel direct!