Familierecht advocaat in Nijmegen, Zutphen en Groenlo

In familiezaken komen veel persoonlijke omstandigheden kijken. Feiten zijn daarin van groot belang. Dat vraagt om precisie en maatwerk, want iedere zaak is immers anders. Ook dient er rekening gehouden te woorden met onderlinge relaties. Als specialist op het gebied van het familierecht begrijpt AB Advocaten dit als geen ander. Bent u op zoek naar een familierecht advocaat in de omgeving van Nijmegen, Zutphen of Groenlo? Schakel ons dan in! Wij zijn u graag van dienst. We kunnen u met onze juridische kennis en ervaring bijstaan in allerlei familierechtelijke kwesties, zoals echtscheidingen en daarbij horende zaken, adoptie, naamswijzigingen of gezag en voogdij kwesties.

Wij zijn betrokken bij onze cliënten in een vaak beladen en onzekere periode van het leven, ieder met een eigen aanpak, maar allemaal zo adequaat en efficiënt mogelijk en naar de menselijke maat werkend.

Een familierecht advocaat met een persoonlijke aanpak

Wij hanteren een persoonlijke aanpak en zetten ons altijd volledig in om het onderste uit de kan voor u te halen, terwijl we toch rekening houden met relaties binnen uw familie. Zo kunnen we bij echtscheidingen ook als mediator optreden, een traject dat én goed is voor de onderlinge verstandhouding én vaak een mooi resultaat oplevert. Meer weten over wat we als familierecht advocaat voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Een gespecialiseerde familierecht advocaat te Nijmegen, Zutphen en Groenlo

Een familierecht advocaat van AB Advocaten kan u op allerlei manieren van dienst zijn. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de volgende juridische kwesties:

 • Echtscheiding;
 • (Ontbinding van) geregistreerd partnerschap;
 • Afwikkeling van samenlevingsvormen;
 • Boedelscheiding, verdeling, verrekening;
 • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden;
 • Alimentatie;
 • Gezag en voogdij;
 • Verdeling van zorg- en opvoedingstaken;
 • Opstellen van een ouderschapsplan;
 • Erkenning en adoptie;
 • Draagmoederschap;
 • Bewind, curatele, mentorschap;
 • Naamswijziging;
 • Internationaal privaatrecht;
 • Internationale kinderontvoering;

Bespreek uw situatie in een vrijblijvend gesprek!

Aan de hand van een vrijblijvend gesprek kunt u uw situatie met ons bespreken. Wij kunnen u dan adviseren over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. Wij brengen geen kosten in rekening voor dit eerste gesprek, dat uiterlijk een half uur zal duren.

Veel ervaring en betrokkenheid bij AB Advocaten

Van Arkel en Van den Boom Advocaten (AB Advocaten) is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het familierecht en het erfrecht. Wij hebben vestigingen in drie plaatsen, in Nijmegen, Zutphen en Groenlo. Samen beschikken we over meer dan 85 jaar aan ervaring in het vinden van de juiste juridische oplossingen. Als familierecht advocaat zijn we betrokken en begrijpen we dat een persoonlijke aanpak de beste aanpak is. Dat geldt voor al onze cliënten. Familiezaken kunnen emotioneel beladen zijn, hevige emoties oproepen en voor veel onzekerheid zorgen. Bij AB Advocaten bent u verzekerd van een adequate en professionele oplossing van uw juridisch geschil. Doordat wij op adequate en efficiënte wijze werken weten we altijd een optimaal resultaat te behalen.

Met kennis van zaken zowel op het juridische als op het emotionele vlak kunnen wij probleemsituaties adequaat analyseren en oplossen.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u een familierecht advocaat in omgeving Nijmegen, Zutphen of Groenlo van AB Advocaten inschakelen? Dan kunt u verder informeren over onze dienstverlening door vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 – 365 16 60, per e-mail of middels het online contactformulier. Laat ook gerust een ‘bel mij terug’-verzoek achter als u wilt dat wij u terugbellen. U hoort dan zo spoedig als mogelijk van ons.

Contact opnemen Bel mij terug

We zijn aangesloten bij:Bel direct!