Werkwijze

De advocaten Van Arkel & van den Boom vertegenwoordigen samen 85 jaar ervaring in het begeleiden van familierechtelijke kwesties, met name op het gebied van scheidingsrecht. Advisering, begeleiding, scheidingsmediation, overlegscheiding en waar nodig procederen; dat is waar wij in onze praktijk dagelijks mee bezig zijn.

Wij zijn betrokken bij onze cliënten in een vaak beladen en onzekere periode van het leven, ieder met een eigen aanpak, maar allemaal zo adequaat en efficiënt mogelijk en naar de menselijke maat werkend. Ieder van ons beschikt over gelijke kennis, maar als persoon zijn wij natuurlijk anders.

Indien u telefonisch contact met ons kantoor opneemt kunt u samen met één van onze secretaresses overleggen welke advocaat het best bij u past. Het is mogelijk om vrijblijvend (maximaal een half uur, kosteloos) kennis te maken met één van onze advocaten. Zo’n gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. Tijdens het (telefoon) gesprek wordt gevraagd wat uw situatie is en wordt besproken hoe uw zaak het beste kan worden aangepakt.

Daarbij komt aan de orde of mediation, een overlegscheiding of de traditionele manier van scheiden het beste bij uw wensen en situatie past.

Onze dienstverlening

Indien nodig verwijzen wij u naar derden of betrekken wij hen bij de advisering. Wij hebben goede contacten met specialisten van diverse disciplines, zoals accountants, fiscalisten, pensioendeskundigen en therapeuten.

Onze dienstverlening kan ook bestaan uit het geven van een second opinion. Indien u twijfels heeft over het maximaal haalbare resultaat van een procedure of indien u behoefte heeft aan een frisse kijk op de zaak, zijn wij graag bereid u bij te staan.

Neem direct contact op
Bel direct!