Een echtscheidingsadvocaat in Nijmegen

Als u op zoek bent naar een goede echtscheidingsadvocaat in Nijmegen met veel kennis, dan bent u bij Van Arkel & van den Boom Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten en mediators zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben veel ervaring op het gebied van echtscheidingen.

Persoonlijke echtscheidingsadvocaat in Nijmegen

Bij een echtscheiding is het fijn als u een advocaat heeft die naar uw wensen luistert en voor u klaarstaat. Naast de kennis die onze advocaten in huis hebben, proberen ze echt vanuit uw wensen naar een goede oplossing toe te werken. Deze echtscheidingsadvocaten in Nijmegen staan dan ook voor een efficiënte, oplossingsgerichte, en persoonlijke werkwijze.

De verschillende manieren van scheiden

Onze advocaten vinden het belangrijk om een manier van scheiden te vinden die bij u past. Hierbij kunt u denken aan: Een echtscheiding met eigen advocaat, waarbij u samen met de advocaat een goede strategie bepaalt. Een andere optie is een overlegscheiding (collaborative divorce), dat een tussenvorm is van klassiek procederen/onderhandelen en mediation. U kunt ook kiezen voor scheidingsmediation, waarbij u onder begeleiding van een advocaat – scheidingsmediator en samen met uw (ex)partner in gesprek gaat om de gevolgen van uw scheiding te bespreken. Omdat beide partners in gesprek gaan over de gevolgen van de echtscheiding, zorgt deze vorm van scheiden vaak voor meer tevredenheid op de lange termijn. Daarnaast kan dit proces vaak een stuk sneller afgehandeld worden dan bij een echtscheiding waarbij beide partijen een eigen advocaat hebben. Doordat het proces sneller en vaak eenvoudiger verloopt, resulteert dit in lagere kosten.

Welke manier van scheiden past bij u?

Wilt u ook graag hulp van een goede echtscheidingsadvocaat in Nijmegen? Vul dan ons contactformulier in of neem zelf telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u daarna in een persoonlijk gesprek adviseren over de manier van scheiden die bij u past. U kunt een afspraak maken om geheel vrijblijvend (maximaal een half uur kosteloos) kennis te maken met één van onze deskundige advocaten.

Contact opnemen Bel mij terug

We zijn aangesloten bij:Bel direct!