Een echtscheidingsadvocaat in Nijmegen

Als u op zoek bent naar een goede echtscheidingsadvocaat in Nijmegen met veel kennis, dan bent u bij van Arkel & van den Boom advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten en mediators zijn gespecialiseerd in familie- en erfrecht en hebben veel ervaring op het gebied van echtscheidingen in Nijmegen. Deze advocaten van van Arkel & van den Boom Advocaten in Nijmegen zijn naast echtscheidingsadvocaten, ook erfrecht advocaten in Nijmegen en familierecht advocaten in Nijmegen. Heeft u een advocaat nodig in Nijmegen die u bijstaat tijdens uw echtscheiding? De echtscheidingsadvocaten van van Arkel & van den Boom advocaten staan u graag bij.

Uw persoonlijke echtscheidingsadvocaat in Nijmegen

Bij een echtscheiding is het fijn als u een echtscheidingsadvocaat in Nijmegen heeft die naar uw wensen luistert en voor u klaarstaat, zoals een van de echtscheidingsadvocaten in Nijmegen van van Arkel & van den Boom advocaten. Naast de kennis die onze scheidingsadvocaten in huis hebben, proberen ze echt vanuit uw wensen naar een goede oplossing toe te werken. Deze echtscheidingsadvocaten in Nijmegen staan dan ook voor een efficiënte, oplossingsgerichte, en persoonlijke werkwijze.

De verschillende manieren van scheiden met een echtscheidingsadvocaat

Onze advocaten vinden het belangrijk om een manier van scheiden te vinden die precies bij uw wensen aansluit. Hierbij kunt u ook denken aan een echtscheidingmet een eigen advocaat, waarbij u samen met de advocaat een goede strategie bepaalt. Een andere optie is een overlegscheiding (collaborative divorce), dit is een tussenvorm van klassiek procederen/onderhandelen en mediation. U kunt ook kiezen voor scheidingsmediation, waarbij u onder begeleiding van een advocaat – scheidingsmediator en samen met uw (ex)partner in gesprek gaat om de gevolgen van uw scheiding te bespreken. Omdat beide partners in gesprek gaan over de gevolgen van de echtscheiding, zorgt deze vorm van scheiden vaak voor meer tevredenheid op de lange termijn. Daarnaast kan dit proces vaak een stuk sneller afgehandeld worden dan bij een echtscheiding waarbij beide partijen een eigen advocaat hebben. Doordat het proces sneller en vaak eenvoudiger verloopt, resulteert dit in lagere kosten.

Waarom deze scheidingsadvocaten in Nijmegen u goed kunnen bijstaan

Wij kunnen u goed bij staan tijdens uw echtscheiding. De advocaten van Arkel & van den Boom advocaten hebben samen namelijk al meer dan 85 jaar ervaring in het begeleiden van familierechtelijke kwesties, met name als echtscheidingsadvocaat in Nijmegen. Wij zijn in de praktijk dagelijks bezig met allerlei zaken, waaronder begeleiding, advisering, scheidingsmediaton en overlegscheiden en eventueel procederen.

Wij zijn betrokken bij onze cliënten die zich in een vaak beladen en onzekere periode in hun leven bevinden. Onze echtscheidingsadvocaten in Nijmegen werken allemaal volgens een eigen aanpak, maar we werken allemaal zo adequaat en efficiënt mogelijk. Ieder van ons beschikt over gelijke kennis op het gebied van onder andere echtscheidingen, maar als persoon zijn wij natuurlijk anders.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten en telefonisch contact opneemt met de echtscheidingsadvocaten op kantoor, kunt u samen met één van onze secretaresses overleggen over welke advocaat het best bij u en uw situatie past. Maakt u liever eerst kennis met uw scheidingsadvocaat in Nijmegen? Dat is mogelijk. U mag indien gewenst (maximaal een half uur, kosteloos) kennis maken met één van onze advocaten. U mag bij ons op kantoor langs komen, maar wanneer u het prettiger vindt om telefonisch te overleggen is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Tijdens het (telefoon) gesprek vraagt de echtscheidingsadvocaat in Nijmegen naar de situatie waarin u zich bevindt en wordt besproken hoe de zaken rondom uw echtscheiding het best kunnen worden aangepakt met behulp van een echtscheidingsadvocaat. Daarnaast bespreekt u met de echtscheidingsadvocaat of mediation, een overlegscheiding of de traditionele manier van scheiden het beste bij uw wensen en situatie past.

Welke manier van scheiden past bij u?

Wilt u ook graag hulp van een goede echtscheidingsadvocaat in Nijmegen? Vul dan ons contactformulier in of neem zelf telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u daarna in een persoonlijk gesprek adviseren over de manier van scheiden die bij u past. U kunt een afspraak maken om geheel vrijblijvend (maximaal een half uur kosteloos) kennis te maken met één van onze deskundige echtscheidingsadvocaten.

Contact opnemen Bel mij terug

We zijn aangesloten bij:Bel direct!